Събития

"На среща със своя Аз" - холистична практика с д-р Динеш Чохан, 27 януари 2021, онлайн в Zoom

Холистична практика: "На среща със своя Аз"
27 януари 2021 + 3 март 2021 (2 части по 3 часа от 16,30 ч. онлайн в ZOOM)


134110155 3858647614165474 8596543226372632841 n

Знаете ли какво води Вашето здраве? Запознайте се със скритите, водещи части за своя Аз. Научете техники, с които сам да изследвате себе си и така да балансирате желанията и емоциите, движещи ни всеки ден. Здравето зависи от този баланс. Постигнете го БЕЗ ЛЕКАРСТВА!

Този семинар ще ви позволи да разберете по-добре себе си и да научите как всяко нещо, може да се превърне във Ваше лекарство.


С различни практики ще стигнем до този холистичен модел, който е бил с нас през целия ни живот и представлява същността на това кои сме. Ясно ще разгледаме различни аспекти на полярностите в нас и как могат успешно да си сътрудничат без постоянно да се противопоставят. Ще разберем колко парадоксално вярно е, че „Болестта може да бъде най-големия Ви подарък!“. В това холистично пътуване ще открием как всяко нещо може да се превърне в наше средство за изцеление.
Приложете опита си и при своите приятели, клиенти или пациенти.
* НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СТЕ ХОМЕОПАТ, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ! СЕМИНАРЪТ Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ!

Превърнете всяка област от живота си в лечебно средство, а не стресов фактор! 

В този свят, в който всичко се мери в секунди, прекалено често ние сме доминирани в изборите си от рационалната, логичната, лява половина на мозъка. Това се случва все по-често с възрастта ни и все по-често засенчва желанията ни произлезли от дясната, нерационалната, творческа половина на мозъка ни - тази съкровищница на мечти, страхове, уникални открития и въображаеми светове от нашето детство.


От друга страна различни изобретатели, духовни водачи, мислители винаги ни насърчават да заглушаваме логичната половина на мозъка си, за да стимулираме повече творческото си начало. Това щяло да ни се отрази добре ако го практикуваме поне за кратко време.


А какво ще ни се отрази добре в дългосрочен план?
Съгласни ли сте, че нито воденето изцяло на праволинеен, систематизиран, интелектуален начин на живот (като този на бизнесмените, научните работници, лекарите), нито предимно артистичния, творчески начин на живот (като този на поети, художници и артисти) ни прави щастливи в течение на живота?
Така не сме в досег с нашата същност в нейната цялост и няма как да сме доволни от точно определен лечебен метод, въпреки, че даваме най-доброто от себе си за постигането на тази си цел – дългосрочно здраве.

Нека за момент си представим, че цялото ни същество е една кола и да я наречем „ХОЛИСТИЧНА КОЛА“. Двата основни пътника в колата са мислещият с лявата половина на мозъка си и този, който мисли с дясната половина.

По време на преживяването си в този ден ще разсъждаваме над въпросите:

 • Кой от тези пътници би трябвало да е шофьора и кой навигатора на колата?
 • Ако воланът поеме интуитивния, творчески настроен пътник ще настъпи ли тотален хаос и катастрофа? А дали резултатът ще е същия ако шофьорите се сменят и посоката се определя пак само от единия?
 • Как да постигнем координация в целите, желанията и стремленията на тези жизненоважни пътници в нашата кола?
 • Дали тази холистична кола може да се движи по универсалния закон на трите стъпки?
 • Има ли методи или техники, с които да даваме глас на неводещия в момента пътник, така че да бъде чут от шофьора?
 • Съществуват ли универсални практики или такива разработени конкретно за нас, които да ни помогнат да открием тази лично наша, уникална навигационна карта за колата си, която ще ни преведе успешно и безаварийно през всички области на живота, всички етапи на развитието ни и всички стресови ситуации?
 • Как да интегрираме опита от досега изминатия път с колата си в тази навигационна карта за бъдещите ни пътешествия?
 • Как да уредим среща на двата пътника, на която всеки да изслушва и да се съобразява с другия?
 • Как шофирането да не води до катастрофи по пътя, балансирайки с противоположната същност и желания на двата пътника?
 • Как да се научим да прилагаме тази уникална навигационна карта в различните сфери на съществуването ни – работа, забавления, партньорства – като така превръщаме всяка от тези сфери в наше лечебно средство, а не стресов фактор?
 • Съществува ли такова пътешествие с холистичната ни кола, в което оставаме винаги във връзка с цялото си същество, без да правим внезапни остри завои в дадена посока? Можем ли да минаваме плавно през етапите на един хармоничен и балансиран живот с всички негови сфери – работа, семейство, партньорства, грижа за другите, лични интереси, хоби.

 

Заповядайте всички заедно да тръгнем на пътешествие „На среща със своя Аз" на 27 януари 2020 г. Да разберем същността на холистичната ни кола, да се вслушаме и в двата пътника в нея. Да начертаем навигационната си карта чрез специфични методи, както и да се научим да я поддържаме актуална чрез ежедневни или месечни практики.

Всичко това ще помогне да изминете процеса на осъзнаване на собствената си същност, да се научите да сте завинаги свързани със своя Аз и да пътувате безаварийно в посоката на истинското здраве и по-висшите цели на живота си като превръщате всяка област от живота си в лечебно средство, а не стресов фактор.

 

ЗАЯВИ  УЧАСТИЕ

 

 

Такса за участие
 Плащане до 20 януари 2021 г.
 90 лв. 
 Плащане след 20 януари 2021 г.
100 лв. 
Банкова сметка
Първа инвестиционна банка
IBAN BG71FINV91501016720159
BIC FINVBGSF
Алтернативни решения ЕООД
 
PayPal сметка
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Открийте ни на картата

Търся информация за

За контакти

Катя Карагьозова
тел. 0876 316699
ел. поща: katia@centersatori.com

Здравка Христова
тел. 0878 218459
ел. поща: zdravka@centersatori.com

 

Search