Събития

Филмът Magic Pills вече и в Бургас - 20 юни от 18,00 ч.

Център за холистична терапия "Сатори" ще бъде домакин на премиерата на Magic Pills в Бургас, в Холистичен Център Магнолия, на 20.06, от 18,00 часа!
В мистичните часове на лятното слънцестоене бъдете с нас и филма Magic Pills!

Продуцентът и хомеопат Ананда Мор разследва множество медийни кампании срещу хомеопатията, които я карат да тръгне по света и да открие дали хомеопатията е наистина научно базирана и ефективна или е просто плацебо, което застрашава животи.

Когато се среща с учени, скептици, практикуващи и пациенти, Ананда разкрива драмата и интригата, които обгръщат хомеопатията. Днешната наука постулира, че тя не може да работи, защото не можем да докажем как работи. По подобен начин, в миналото науката само наблюдавала гравитацията и електричеството, преди да може да ги обясни. Но на хомеопатията не й се предоставят същите мащаби на проучване, а вместо това е предмет на нападки.

В своите пътувания Ананда вижда как хомеопатията се използва за лекуване на рак в Индия, в подкрепа на антиретровирусното лечение на ХИВ/СПИН в Африка и предотвратява епидемия в Куба. Тя посещава и интервюира учени в лаборатории, където се извършват най-модерни експерименти, които отново доказват, че може би науката не може да обясни как работи природата. Едно става ясно – хомеопатията предлага дълбоко действаща и нежна алтернатива в контраст с конвенционалната медицина, която често пъти се фокусира върху токсични терапии с необратими или застрашаващи живота странични ефекти. Последната спирка е в приятелски настроената към хомеопатията Швейцария, където Ананда разкрива, че най-страдащите от политиките в подкрепа на продължителното лечение със съответните печалби са самите хора, на които се отказва точна информация за техния здравен избор.

Прожекцията ще се проведе в Плевен, Бургас, Пловдив и Пазарджик. Като първи ще посрещнат най-дългия ден, още на 20.06, любителите на хомеопатията в Плевен и Бургас.

В Бургас - 20 юни от 18,00 ч. в Холистичен Център "Магнолия", ул. "Цар Петър" 17
http://magnolia.evroweb.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

В Плевен - 20 юни от 18,00 ч. в бизнес център Мания Тауър,
пл. "Република" 2
https://goo.gl/maps/ea8TamJcyMrA1NMS6 

В Пловдив - 21 юни от 19 ч. в дом на киното "Лъки", ул. "Гладстон" 1 https://goo.gl/maps/Dbt1FAvj1vGB3o3m9

В Пазарджик - 21 юни от 19 ч. в хотел "Хебър", зала "Марица", ул. "Есперанто" 6 https://goo.gl/maps/Cmnq8RGd1ryeLPQv5

Билетите ще струват 8 лева и ще можете да ги закупите непосредствено преди прожекцията и след предварителна заявка в Българско Хомеопатично Общество или на страницата на Magic Pills Bulgaria.

Открийте ни на картата

Търся информация за

За контакти

Катя Карагьозова
тел. 0876 316699
ел. поща: katia@centersatori.com

Здравка Христова
тел. 0878 218459
ел. поща: zdravka@centersatori.com

 

Search